Toen ik vertelde dat ik bezig was mezelf te verdiepen in grafisch vormgeving, met de nadruk op logo’s en websites kwam de aanvraag voor mijn eerste logo. “Wil jij kijken of je een logo voor ons nieuwe bedrijfje kunt maken?”, was de vraag van een vriend aan mij. Dat was spannend, maar ik was natuurlijk super enthousiast. Ik ben meteen gaan tekenen. Nu hoor ik je denken, ‘echt tekenen, met potlood en papier’?, ja zeker! Ik had namelijk nog heel weinig ervaring met grafische tekenprogramma’s. Ik heb een aantal schetsen gemaakt, en bovenstaand logo is er een van geweest. De tekening en dus het creatieve idee is van mij. Uiteindelijk heeft een grafisch vormgever deze afgemaakt.

 
 
 “Hey Anne, wij willen een filmpje maken van ons jaarlijks tuinfeestje voor op Social Media. Wil jij een Logo maken dat wij daarin kunnen verwerken?” Natuurlijk! Super leuk idee. Zo ging ik aan de slag. Ik kreeg voorbeelden van logo’s die in de smaak vielen en aan de hand hiervan maakte ik een aantal proef logo’s. Uiteindelijk is dit het definitieve resultaat!

Younique, drie leuke en trendy dames die samen de sterren van de hemel zingen. Ze hadden nog geen logo en wilden dit graag samen met mij maken. Zo hebben we samen besproken wat de wensen en behoeftes waren en hiermee ben ik vervolgens aan de slag gegaan. Door deze fijne communicatie zijn we samen tot deze te gekke ontwerpen gekomen!

 

  

Na aanleiding van het logo van Younique werd mij gevraagd of ik bijpassende visitekaartjes wilde ontwerpen. Dat wilde ik natuurlijk wel, super leuk! Hier de resultaten van de bijbehorende business cards.